Tuesday, June 29, 2010

...suatu ketika dulu.....

apa ke hal yeop pukul 4 pagi duk menulis blog ni?well,actually sebab petang tadi dah terlebih lajak tidurnya sampai mata pun dah tak nak tutup2 ditambah pulak dgn en.mus tak balik malam ni*OT manjang je*,saya dgn rajinnya menulis pada pagi ni sambil menahan kelaparan satu hari suntuk tak makan nasik...aduh..sakit perut...maklumlah bila duk sorang2 ni sahabat karib saya Si Malas tu memang rajin datang bertandang..nak2 bila bab makan...sanggup berlapar...ai...nasib baik dah biasa berlapar..kalau tak memang dah terguling2 atas lantai supaya perut tak berbunyi....

pagi2 buta ni ideanya banyak tapi nak menulisnya malas...by da way saya jarang masukkan entry bergambar sebabnya malas nak download..takpelah pagi ini saya sajikan mata anda semua dgn gambar2 simpanan dulu dan sekarang...enjoice...



ni gambar paklong kesayangan saya...diambil oleh suami sepupu saya..saya
rembat dari dalam flickr dia tanpa pengetahuan dia..hohoho.
kredit buat zamri...
muka paklong saya ni memang iras dgn arwah ayah saya...erm..rindu sgt kat arwah wan...



gambar ni diambil mase nak pulangkan jubah selepas habis konvo...
saya suka picture ni..sebabnya tak tahu..hehehe..
dari kiri: saya,tasha,enny,achu dan ila



gambar ni diambil sewaktu hari raya didepan rumah yana..
banyak sangat memori kami bersama..
rindu sgt2 dgn korang..
dari kiri: yana,e.g,saya,jon,hairi dan din



ni masa hari akad nikah saya bersama en.mus..
26 oktober 2006
sayang bangat sama en.mus..mekacih sebab sayangkan saya..



ni zaman kecik2 dulu..heheheh..memang kelakar sgt2
gambar ni..nak2 bila tgk saya kecik2 lagi dah pakai kain batik..
dari kiri: mat min,saya,bed2 dan nab2
sayang pada adik2 saya yg sekarang ni dah besar2..



cutekan mereka2 diatas ni...ni semua adalah anak2 sedara saya..
dari kiri: eby,wae'i,cacah dan iqbal..



suami kesayangan saya...en.mus..
kacakkan?hohohoho..puji suami sendiri apa salahnya..



gambar ni klasik sgt2.nape?sebab masa ni berat saya mencecah 75kg..
OMG..i'm so fat..setahun kemudian *pada hari ni* berat 61kg..
bukan senang nak turunkan berat..berjoging,tak akan nasi dan menahan lapar..
terima kasih kepada en.mus kerana memberi sokongan..
di benteng bersama adik dan mak saya
dari kiri: adik yid,bed2,saya,mak dan nab2



gambar ni diambil ketika majlis kahwin adik saya..raya tahun lepas..
kurus betul en.mus masa ni..tapi sekarang dah berisi..maklumlah hari2 pi gym..
dah macam ahli bina badan saya tgk..


selamat tido semua

 
\ ( ^ ^) / ....yay!





3 comments:

  1. saya suka pic yg ke-3 tu!!! hehehehee....
    memori terindah ;)

    ReplyDelete
  2. betul tu...i really miss you all.

    ReplyDelete