Monday, July 2, 2012

permata hati en.mus


ramai suruh aku pi buat 4D..tapi aku tak berani..sgt2 tak berani..bukan apa,takut..ahahaha..takut pada baby sendiri...dasyat...aku tgk yang mcm ni pun dah 2 minggu tak makan ayam goreng..sian anak mama kan..hehehe

ni adalah permata hati en.mus.yg selalu dibelai2(luar perut r)..yang en.mus survey stroller untuk baby sampai berkedai2 mencari yg terbaik untuk anak dia....yang excited beli baju kat F.O.S yang ada gambar papa beruang dan anak beruang sambil bawak pancing yang tertulis
"like father like son" (jgn harap mama nak benarkan jadi kaki pancing mcm bapak awk baby)...



noktah..

3 comments:

  1. Salam,
    Sis, selamat menimang cahayamata. Tp xbuat 4D scan? hmm, pd I agak ok klau nk buat. dia akn boding lebih between u n ur baby. Mcm I, 2-2 anak pun I buat 4D n I keep the images carefully.
    btw, Jemput singgah my blog - update Bercuti ke Korea Selatan June 2012
    Thanks!

    ReplyDelete
  2. hahaha..belum..takut..husband cakap biarlah..kita sama2 tunggu..kikiki..

    ReplyDelete